Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Báránycomb babbal.
Hozzávalók:
-50 dkg kis szemű fehér bab,
-75 dkg zöldbab,
-1 elősózott báránycomb,
-2 gerezd fokhagyma,
-1 ek disznózsír,
-petrezselyem,
-só és bors,
Elkészítés:
A fehérbabot öntsük fel vízzel és fél napig áztassuk, majd szűrjük le. Tisztítsuk meg a húst, vagdossuk be, tűzdeljük meg fokhagymával és kenjük be zsírral. Előmelegített sütőben másfél óráig süssük, a vége előtt fűszerezzük sóval és borssal. Mindkét babot sós vízben pároljuk meg és köretként kínáljuk. Díszítsük az ételünket petrezselyemmel és locsoljuk meg a hús zaftjával.
Jó étvágyat a Báránycomb babbal-hoz!
Báránycomb babbal
2020. April 10. Friday
Posted By admin