
Hozzávalók:
-1 kis cukkini,
-1 közepes krumpli,
-1 közepes vöröshagyma,
-1 sárgarépa,
-1 fél konzerv kukorica,
-12,5 dkg csicseriborsó liszt,
-12,5 dkg normál liszt,
-1 tojás,
-kevés víz,
Elkészítés:
A zöldségeket félcentis kockákra vágtam a krumplit és a répát 10 pecig előfőztem, a hagymát és a cukkinit egy serpenyőben megdinszteltem (szintén kb. 10p) mindent beledobtam egy keverőtálba, hozzáadtam a liszteket a fűszereket majd egy tojást és annyi vizet hogy egy lágy de már formázható masszát kapjak. Ebből a masszából szaggattam kisebb-közepes darabokat amiket bő, közepesen forró olajban sütöttem ki. Bármilyen mártással jól csúszik.
Jó étvágyat a Bhaji-hoz!