Csirkemell rozmaringgal és olívás majonézzel

2020. May 16. Saturday húsétel recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csirkemell rozmaringgal és olívás majonézzel.

Hozzávalók a kéreghez:
-4 ek olívaolaj,
-1 ek finomra vágott rozmaringlevél,
-1 ek dijoni mustár,
-1 ek frissen facsart citromlé,
-2 tk finomra zúzott fokhagyma,
-1 tk durva szemű tengeri só,
-0,5 tk. őrölt édesköménymag,
-1/4 tk frissen őrölt fekete bors,
-4 csirkemellfilé,

az olívás majonézhez:
-125 ml majonéz,
-2 ek tapenade,
-1 tk frissen facsart citromlé,
-1 tk apróra vágott rozmaringlevél,
-1/4 tk frissen őrölt fekete bors,

Elkészítés:
Keverjük össze a kéreg hozzávalóit. A rozmaring fás szárát tegyük félre, majd később dobjuk a parázsra. A hús mindkét oldalát kenjük be a kérges krémmel, majd tegyük a húst a hűtőbe 1-2 órára. Egy tálban keverjük simára a majonézes krém hozzávalóit. Takarjuk le, és tegyük a hűtőbe. Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Dobjuk a rozmaringot a parázsra, a húst zárt sütőben süssük 10-12 percig, közben forgassuk meg párszor. Vegyük le a grillről, és tálaljuk a majonézzel.

Jó étvágyat a Csirkemell rozmaringgal és olívás majonézzel-hez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került