Gesztenyés göngyölt hús

2020. May 06. Wednesday húsétel recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gesztenyés göngyölt hús.

Hozzávalók:
-1 kg sertés rövidkaraj,
-1 csomag nem édes gesztenyemassza,
-2 zsemle,
-2 tojás,
-10 dkg gomba,
-só, bors,
-piros arany,
-1 vöröshagyma,
-2 szem borókabogyó,
-tej,
-vaj,
-olaj,
-víz,

Elkészítés:
A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk. A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kinyomjuk, és összekeverjük a gesztenyével. A gombát felaprítjuk, és vajon megpároljuk. Ezután a nyers tojásokkal együtt a gesztenyéhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk. (Ha a massza túl híg, keverjük össze zsemlemorzsával.)
A keveréket a hússzeletre kenjük, összegöngyöljük, és megtűzzűk, majd olajon átsütjük. Bekenjük Piros Arannyal, hozzáadjuk a hagymát, borókabogyót és a vizet, majd lefedjük, és megpároljuk. Végül sütőbe tesszük, és megsütjük.

Jó étvágyat a Gesztenyés göngyölt hús-hoz!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került