Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Nizzai paradicsomsaláta.
Hozzávalók:
-4 paradicsom,
-1 fej vöröshagyma,
-4 szál zeller,
-1 zöld paprika,
-16 szem fekete olajbogyó,
-1 főtt tojás,
-0,5 dl salátaecet,
-1 csokor petrezselyem,
-2 dl olívaolaj,
-őrölt bors,
-só,
Elkészítés:
Szeleteljük karikákra a hagymát és a paradicsomot, a zellert daraboljuk kockákra, a paprikát meg vágjuk csíkokra. Egy tálkában keverjük össze az olívaolajat, az ecetet, a lereszelt főtt tojást és a fűszereket. Egy tálba rétegesen tegyük bele a paradicsomot, a hagymát, a paprikát és a zellert. Öntözzük meg az egészet az öntetünkkel, és tegyük a hűtőbe pár órára. Végül szórjuk meg az apróra vágott petrezselyemmel és olajbogyókkal. 20 perc alatt elkészíthető.
Jó étvágyat a Nizzai paradicsomsaláta-hoz!
Nizzai paradicsomsaláta
2020. January 10. Friday
Posted By admin