Balzsamecet

2020. January 19. Sunday ecet Posted By admin
post-img Balzsamecet mint konyhai alapanyag leírás.

Érdekesség
Felfedezése véletlenszerű volt. A felforralt szőlőmustot, a középkor kedvelt édesítőszerét, benne felejtették egy edényben, és csak akkor került elő a kamra mélyéről, mikor már átható ecetillata volt. Némely balzsamecet megérheti az akár több mint negyvenéves kort is. A tárolás időtartama a legmeghatározóbb az ecet minőségét illetően.

Jellemzés
A balzsamecet sötét, már-már fekete, lágy ízű, édes ecet.

Elkészítés, felhasználás
Jól illik salátaöntetekbe, húsokhoz, illetve, édes íze miatt kiváló desszertekhez, gyümölcsökre, akár fagylaltra is.

Jó étvágyat a Balzsamecet-tel készült ételekhez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került