Báránnyal töltött paradicsompaprika

2020. April 10. Friday húsétel recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Báránnyal töltött paradicsompaprika.

Hozzávalók:
-8 paradicsompaprika,
-13 dkg sovány bárányhús,
-26 dkg padlizsán,
-1 mogyoróhagyma,
-1 gerezd fokhagyma,
-petrezselyem,
-8 babérlevél,
-1 citrom héja,
-őrölt fűszerpaprika,
-extra szűz olívaolaj,
-só, fehér bors,

Elkészítés:
A paprikák tetejét levágjuk, majd belsejüket kiszedjük. A padlizsánok héját megszurkáljuk, majd így megsütjük, és meghámozzuk őket. Ezután felaprózzuk és összekeverjük a petrezselyemmel, fokhagymával, hagymával és a reszelt citromhéjjal. Ebbe keverjük bele a felkockázott húst is, sózzuk, borsozzuk, és megtöltjük vele a paprikákat. Visszatesszük a tetejüket, bekenjük az olajjal, ráteszünk egy-egy babérlevelet, majd bealufóliázzuk, és kb. negyed óra alatt készre sütjük. Ezután kivesszük a fóliából, és már kínálhatjuk is.

Jó étvágyat a Báránnyal töltött paradicsompaprika-hoz!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került