Caldo verde

2020. May 10. Sunday leves recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Caldo verde.

Hozzávalók:
-50 dkg burgonya,
-40 dkg vöröshagyma,
-1,5 l zöldség alaplé,
-1 doboz vörös vesebab,
-fokhagyma,
-3-4 maréknyi caldo, vagy karalábélevél,
-só,
-őrölt fahéj,
-oliva olaj,

Elkészítés:
A vöröshagymát üvegesre pároljuk és hozzáöntjük az alaplét. Beletesszük a burgonyát és amikor megfőtt, egy botmixerrel pépesre turmixoljuk. Ezután beletesszük a többi hozzávalót és készre főzzük. A portugálok szeretnek egy-egy karika kolbászt is beletenni a tányérba. Caldo: csak Portugáliában honos káposztaféle, ami egy magasra növő fás szárú növény. Nálunk nem található, ezért karalábélevéllel helyettesítjük. Gyufa vastagságúra szeleteljük..

Jó étvágyat a Caldo verde-hez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került