https://cdn-cookieyes.com/client_data/*/script.js


Cseresznyés lepény

2020. May 04. Monday recept sütemény Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Cseresznyés lepény.

Hozzávalók:
-10 dkg vaj,
-22 dkg liszt,
-20 dkg porcukor,
-3 dl tej,
-70 dkg cseresznye,
-12,5 dkg őrölt mandula,
-2 tojás,
-egy csipet só,

Elkészítés:
Gyúrjunk össze 20 deka lisztet a darabokra vágott vajjal, 5 deka porcukorral, a sóval és annyi tejjel, hogy az állaga rugalmas maradjon, majd kelesszük fél óráig. A maradék lisztet dolgozzuk simára a tojásokkal, a maradék cukorral és 2 deci tejjel. Egy lepényformát kenjünk ki vajjal, béleljük ki a kinyújtott és villával megnyomkodott tésztával. Halmozzuk az aljára a kimagozott cseresznyét és kanalazzuk rá a krémet. Előmelegített sütőben 1 óra alatt megsütjük.

Jó étvágyat a Cseresznyés lepény-hez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került