
Hozzávalók:
-1 4 tojásos piskótalap,
a töltelékhez:
-4 dl natúr joghurt,
-20 dkg natúr krémsajt,
-1 dl tej,
-1 ek zselatin,
-ízlés szerint porcukor,
-35-40 dkg eper,
Elkészítés:
A töltelékhez a zselatint a tejjel folytonos keverés közben langyosra feloldjuk. A joghurttal elkeverjük, beletesszük a krémsajtot, és annyi cukorral ízesítjük, hogy pikáns ízű maradjon. Jól kikeverjük, hozzáadjuk a felaprított epret is, és az alufóliára fektetett piskótalapra kenjük a krémet. Lazán felcsavarjuk, a fóliába csomagoljuk, és hűtőszekrényben megdermesztjük. Díszíthetjük is tejszínnel, eperszemekkel, vagy csupán porcukorral.
Jó étvágyat az Epres piskótatekercs-hez!