Kukorica krémleves

2020. January 12. Sunday leves recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Kukorica krémleves.

Hozzávalók:
-60 dkg csemegekukorica,
-15 dkg vaj,
-9 dl tej,
-30 dkg tejszínes krémsajt (mascarpone),
-csipetnyi fehérbors,
-őrölt kömény,
-szerecsendió,
-4 szelet bacon,

Elkészítés:
A kukoricát a fűszerekkel együtt a vajon megpároljuk. Amikor megpuhult, felöntjük tejjel, és összeforraljuk. Pépesítjük és átszűrjük, hogy sima legyen. Ezután csomómentesre keverjük benne a krémsajtot. Ha szükséges még fűszerezünk rajta. A bacont megpirítjuk, és együtt tálaljuk.


Jó étvágyat a Kukorica krémleves-hez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került