Medvehagyma krémleves

2020. January 11. Saturday leves recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagyma krémleves.

Hozzávalók:
-15 dkg friss medvehagymalevél (vagy 8 evőkanál szárított),
-8 dl viz,
-1 ek liszt,
-1 dl tejszín,
-ételízesítő,
-só, bors,

Elkészítés:
Fogjunk egy lábost, öntsünk bele 8 dl vizet, ebben fogjuk megfőzni az előre megmosott medvehagyma leveleket. főzzük benne. Akkor tegyük őket a vízbe, ha az már forr. Sóval, borssal és ételízesítővel ízlés szerint fűszerezzük, majd az egészet turmixoljuk össze alaposan. Az 1 dl tejszínnel, habarással sűrítsük be. Tálaláskor főtt tojás karikákkal diszíthetjük.

Jó étvágyat a Medvehagyma krémleves-hez!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került