
Hozzávalók:
-4 tojás,
-0.5 dl tejszín,
-1 főtt krumpli,
-1 marék medvehagyma,
-8 szem aprószemű csiperkegomba,
-1/2 fej lilahagyma,
-5 dkg vaj,
-só, bors,
-5 dkg feta,
Elkészítés:
Az ételt olyan serpenyőben készítem, ami sütőbe is tehető. A vajat megforrósítom, rádobom a félfőre vágott lilahagymát, majd pár keverés után a félbevágott gombákat. Pár perc párolás után rádobom a medvehagymát és a feldarabolt krumplit, összeforgatom, majd elzárom alatta a gázt. A tojásokat a tejszínnel felverem, és a gombás hagymás alapra öntöm, az egész tetejére rámorzsolom a fetát és előmelegített 180°C fokos sütőben megsütöm (kb. 15-20 perc). Cikkekre vágva, salátával tálalom.
Jó étvágyat a Medvehagymás frittata-hoz!