Medvehagymás frittata

2020. February 28. Friday előétel recept Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás frittata.

Hozzávalók:
-4 tojás,
-0.5 dl tejszín,
-1 főtt krumpli,
-1 marék medvehagyma,
-8 szem aprószemű csiperkegomba,
-1/2 fej lilahagyma,
-5 dkg vaj,
-só, bors,
-5 dkg feta,

Elkészítés:
Az ételt olyan serpenyőben készítem, ami sütőbe is tehető. A vajat megforrósítom, rádobom a félfőre vágott lilahagymát, majd pár keverés után a félbevágott gombákat. Pár perc párolás után rádobom a medvehagymát és a feldarabolt krumplit, összeforgatom, majd elzárom alatta a gázt. A tojásokat a tejszínnel felverem, és a gombás hagymás alapra öntöm, az egész tetejére rámorzsolom a fetát és előmelegített 180°C fokos sütőben megsütöm (kb. 15-20 perc). Cikkekre vágva, salátával tálalom.

Jó étvágyat a Medvehagymás frittata-hoz!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került