Őzfilés avokádósaláta

2019. December 26. Thursday recept vadétel Posted By admin
post-img Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Őzfilés avokádósaláta.

Hozzávalók:
-20 dkg őzfilé,
-1 ek olaj,
-2 ek szójaszósz,
-só,
-őrölt fekete bors,
-1 piros chilipaprika,
-1 citrom leve,
-15 dkg vékony ceruzabab,
-kevés csombor,
-2 avokádó,
-2/3 érett mangó,
-1 fej fodros levelű saláta,
-1 tk cukor,
-2 ek almaecet,
-1 tk mustár,
-2 ekextra szűz olívaolaj,

Elkészítés:
A húst felcsíkozzuk, majd az olajban 1-2 percig pirítjuk, borsozzuk, hozzáadjuk a szójaszószt a citromlé felével és a felaprózott chilivel együtt. Így 10 percre levesszük a tűzről, közben a zöldbabot a csomborral sós vízben 6-7 percig főzzük. A salátát összetépkedjük, a mangót és az avokádót felszeleteljük, majd az egészet egy tálra rakjuk a zöldbabbal és a hússal együtt. Egy tálban a mustárhoz keverjük az ecetet, a cukrot, a borsot és az olajat, majd az egészet a salátára folyatjuk, és így kínáljuk.

Jó étvágyat az Őzfilés avokádósaláta-hoz!

Komment küldése

Komment megosztása

Hozzászólás leadásához be kell jelentkezni
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került