
Hozzávalók:
-1 vöröshagyma,
-2-3 sárgarépa,
-1 fehérrépa,
-1 darab zeller,
-2-3 közepes burgonya,
-1 csirkemell
-kb. 3 ek zöld pesto,
-1 campingsajt,
-só,
-bors,
-1 db leveskocka,
Elkészítés:
A hagymát nagyon apróra, a zöldségeket és a csirkemellet pedig hasonló méretű kockákra vágom. A hagymát egy pici olívaolajon megpirítom, majd hozzáteszem a kockára vágott csirkemellet, fehéredésig pirítom, majd hozzáteszem a többi zöldséget és a pesto-t is. Pár percig pirítom. Az egészet megsózom, borsozom, felöntöm vízzel, és ha nincs elég íze, hozzáadok egy leveskockát. Fedő alatt készre főzöm. Ha kész, belenyomom a krémsajtot, jól elkeverem, és egyet rottyantok rajta, és már mehet is a tányérba!
Jó étvágyat a Pesto leves-hez!