Bejegyzéseink

Megjelenítve 1-től 15 -ig (Összesen 29 Blog bejegyzés)

Bejegyzések száma oldalanként: 
Talált oldalak:
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Zsálya (Salvia officinalis) fűszerezhetünk vele zsíros húsételeket és azok körítéseit, pástétomokat, főtt tésztákat, salátaönteteket, halakat és szárnyasokat.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Zeller (Apium graveolens) Használhatjuk saláták, töltelékek, krémsajtok, mártások ízesítéséhez.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Vanília (Vanilla planifolia Andr.) Édes ízének köszönhetően főképp édességekhez használjuk, így kekszekhez, pudingokhoz, tortákhoz, piskótákhoz.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Tárkony (Artemisia dracunculus) Bárány-, ürü-, borjú-, továbbá vad- és szárnyas húsból készült ételek kiváló ízesítője.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Szerecsendió (Myristica fagrans) kiválóan alkalmas tejes, sajtos ételek, mártások, vagy pástétomok ízesítéséhez.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Szegfűszeg (Syzygium aromaticum): süteményekhez, különböző meleg italokhoz (pl. forralt bor), nélkülözhetetlen fűszere az almával készült ételeknek és a karácsonyi süteményeknek.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Szegfűbors (Pimenta dioica) Skandináviában és Németországban heringételekhez, Európa többi országában főleg édességek, befőttek, karácsonyi sütemények ízesítésére használjuk.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Sáfrány (Crocus sativus) rizzsel készült ételekhez, tésztás pudingokhoz, tejberizsekhez adjuk.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Rozmaring (Rosmarinus officinalis) Leveleit leveseken, mártásokon és pácleveken kívül, főleg bárány-, vad-, és szárnyas húsból készült sültek ízesítésére használjuk.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Petrezselyem (Petroselinum crispum) kitűnően használható különböző mártások ízesítéséhez. Fűszerezhetünk vele köreteket, pácleveket is.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Oregano (Origanum vulgare) Főként a görög és az olasz konyha kedvelt fűszere.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Majoránna (Origanum maiorana) Az olasz és a magyar konyha jellemző fűszere. Elsősorban levesek, burgonyából készült ételek, húsok, belsőségek ízesítésére használjuk.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Kömény (Cuminum cyminum). Tehetjük levesekbe, pörköltekbe, savanyúságokba. Elengedhetetlen fűszere a káposztával készülő ételeknek.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Kurkuma (Curcuma longa) inkább színe, mint íze miatt használjuk.
  • 2024. April 20. Saturday
    post-img Koriander (Coriandrum sativum) elsősorban zöldségek, saláták, savanyúságok ízesítésére használjuk, de adhatjuk csirke és sertéshússal készülő egytálételekhez is.

Megjelenítve 1-től 15 -ig (Összesen 29 Blog bejegyzés)

Bejegyzések száma oldalanként: 
Talált oldalak:
Leggyakrabb szavaink: fokhagyma Arno Zöld dió lekvár Fokhagymakrém online rendelés fűszerpaprika Zöld dió szirupban olcsó ár országos kiszállítás aulxito Elefánt fokhagyma Pure white webshop elkészítés webáruház felhasználás alapanyag MPL recept hozzávalók zöldség futárszolgálat paprika aszalt PostaPontok hagyma Csomagautomata gyümölcs őrölt paradicsom
A termék kosárba került